BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.


salam, nilah kereta lama aku. comel kan. mcm tuanyer. hehehehe. kereta nih bersama famly aku dah 19 tahun. sebaya ngan aku kereta nih. stylo siut bwk kereta nih. hehehehehehe

assalamualaikum. nama di beri muhammad fauzan azim b. noryazid. saya tanyer ibu saya, sape bagi name? ibu kate atuk. thanks kat atuk sebab name nih sedap dan bertuah. saya stil tinggal ngan famly di ayer merbau, jasin. tetapi saya terpaksa bepisah ngan mereka kerana saya belajar di KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MELAKA. kene la hidup bersendirian. saya di temani dengan rakan-rakan yang baik hati. di samping tu saya juga di temani kekasih hati yang tercinta. eeehhh, dah melalut plak. okey, saya ambil jurusan pengurusan pentadbiran islam. satu jurusan yg agak mencabar jgk. manakala hobi saya berniaga. masa kini saya buat MULTY LEVEL MARKETING DAN SAUDAGAR DADIH. hehehehehe. nak dadih bley oder kat saya k. hehehehehe. dalam hidup seseorang ini mesti ada impian. saya pun ade impian jgk. nak bg taw malu tp kowg mesti nak taw kan. 1. nak pg umrah ngan ibu ngan ayah dengan diut niaga saya. 2. raya tahun 2010 saya dah ade keta caldina. 3. nak jd insan yg bolah bahagiakan ibu saya. itu aje impian saya. x gempak pun. biasa aje. sampai sini aje lah coretan saya. terima kasih kerana sudi membaca story saya... salammm...

video


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com